Happy Christmas Mix, Grå/Mint

kr 140.00

”Happy Christmas Mix” på vävd bomull

En underbar adventskalendervariant som passar in nästan överallt! Oavsett om det är upphängt längs ett räcke, hängt på väggen i ett barnrum eller draperat över eldstadens mantel.

Skapa en lång vimpel med fickor  i form av handskar, elva mössor, trianglar och strumpor. Varje enskild påse skiljer sig något från de andra och numrerade en till tjugofyra för dagarna i månaden fram till julafton.

 

Fickorna är generösa och passar enkelt ett par stickade strumpor, en choklad tomte eller kanske en fin handkräm. Eller, om dina överraskningar är mindre, fyll i fickorna med lite snöig bomullsull eller färgglada pappersbitar eller silkespapper och forma dem!

De 48 mönsterbitarna på “Christmas Mix” -panelen är var och en numrerad en till 24 två gånger. Det betyder att du har möjlighet att sy en enda adventskalender med varje numrerad del på vardera sidan av fickan, eller så kan du matcha var och en av de 48 fickdelarna med ett annat koordinerande tyg för att göra två adventskalendrar från bara en panel!

“Happy Christmas Mix”, adventskalendervimpelpanel är ca. 150 cm

100% bomull

130 g / m²

STANDARD 100 av OEKO-TEX®-certifierad.

6 i lager

Artikelnr: SW208 Kategorier: , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Happy Christmas Mix, Grå/Mint”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *